Adidas is er voor elke hockeyer

Adidas is er voor elke hockeyer

De hockeylijn van Adidas is er om je prestaties te verhogen. Het merk staat bekend om de superieure designs, maar ook in technologie en innovaties blinkt het uit. Dat Adidas zich goed heeft gespecialiseerd in de sport, blijkt wel uit de professionele sporters die voor Adidas hebben gekozen. Zo wordt onze eigen Naomi van As door Adidas gesponsord. Je kunt je complete gear samenstellen met Adidas artikelen, van stick tot handdoek.

 

Hockeysticks voor elke positie op het veld

Adidas maakt hockeysticks voor indoor en outdoor. De hockeysticks van Adidas zijn er voor ieder budget: van high end tot budget. Bijna alle modellen zijn gemaakt met carbon, de nieuwste techniek in de sport. De hoeveelheid carbon verschilt per stick. Zo is er een model wat voor 70% uit carbon bestaat, verdeeld over twee buizen gevuld met schuim. Deze technologie vergroot schokabsorptie en vergroot de zwaaisnelheid. Ook glasvezel is een materiaal dat in de meeste hockeysticks is verwerkt. Adidas blijft continue innoveren. Zo hebben ze adiGrip ontwikkelt. Je voelt bij het slaan van de bal bijna geen trillingen dankzij de bijzondere tape. Dualrod zorgt ervoor dat trillingen beperkt blijven terwijl de stick de stijfheid heeft die precisie garandeerd. Touch compound wordt op sommige modellen toegepast. Aan de platte kant van de krul zit een verruwing, zodat de balplaatsing nauwkeuriger is. Vooral op natte velden ondervind je hier voordeel van. Daarnaast hebben de hockeysticks van Adidas prachtige designs waar je mee gezien wilt worden.

 

Hockeyschoenen voor prestaties


Goede hockeyschoenen helpen je prestaties op het veld te verhogen. Adidas hockeyschoenen zijn er voor heren, dames en kids. De hockeyschoenen zijn comfortabel en hebben uitstekende grip. Ze zijn lichtgewicht en houden modder en vocht buiten dankzij slimme materialen als bovenwerk en boord. Een TPU loopzool helpt je versnellen en grip behouden op kunstgras en hardcourt. 
 

Stijvolle high performance kleding

Zowel bij trainingen als wedstrijden zorgt Adidas ervoor dat je comfortabel blijft, of het nu warm of koud is op het veld. Dit doen ze met slimme kledingstukken van de nieuwste materialen. Zo worden je prestaties nooit gehinderd door vocht bijvoorbeeld. Een van de toegepaste technologieën is climatelite: superlichte stof die zweet afvoert, zodat het niet op je huid blijft liggen. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er korte en lange leggings voor trainingen, eventueel te combineren met een Adidas short of broek. Ook bij t-shirts en tops is het van belang een sneldrogende stof te dragen. Zowel bij koud als bij warm weer is het niet goed om vocht op je huid te houden. Een sweatshirt of jack draag je hier bovenop om warm te blijven. Juist de verschillende lagen zijn verstandig. Dames hebben volop keuze uit beha's die comfort, ondersteunig en bewegingsvrijheid bieden. 
 

Je gear compleet met Adidas

Adidas maakt alle accessoires die je nodig hebt voor je hockeysport. Bescherming en tassen, maar ook zweetbanden, sokken en handschoenen. Maak je gear af met een Adidas handdoek en drinkfles. Jij bent klaar voor de wedstrijd!

 

Kleding voor je hele team

Wanneer je sport in een team, is het natuurlijk leuk om een teamgevoel te creëren door allemaal in een bedrukt sportshirt te sporten. Naast de bedrukking van de sponsor, kan je de shirts bijvoorbeeld ook voorzien van een rugnummer en een achter-, voor- of bijnaam.