Sportjock Sportbh dames -De beste sport bh - M/80E Neon blauw

39,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Sportjock Sportbh dames -De beste sport bh - M/80E Neon blauw

Hoe jij zorgeloos en vrij kunt sporten zonder je druk te maken over je bh, zodat je kunt hardlopen, springen, paardrijden, aan crossfit doen of dansen zonder je te irriteren aan die pijnlijke, bewegende borsten.

De beste sportbh ontdekte ik zo'n 20 jaar geleden, ik had toen cup 80 E/F en maakte een carriereswitch van horeca naar de sportbranche.
Door die switch moest ik natuurlijk meer gaan sporten, als ik dat deed trok ik meerdere bh's en tops over elkaar aan maar nog hield ik mijn borsten het liefst vast tijdens het sporten.
Van jongs af aan wilde ik dansen zoals in de films Fame en Footloose! Mijn talent was beperkt, grotendeels door mijn onzekerheid en een proefles Jazzdansen eindigde met de opmerking dat ik niet bij de groep kon…. Thuis “danste” ik verder…
Na de MAVO probeerde ik verder te gaan studeren, ik wilde graag in de sport verder, helaas had ik het verkeerde vakkenpakket en ging ook die droom in rook op.
Jaren later deed ik nog een poging bij de sportschool waar ik een abonnement had, ik gaf aan dat het me heel leuk leek om les te gaan geven. Het antwoord was: “Ik denk niet dat dat iets voor jou is….”
Waarschijnlijk was ik niet het proto type vanwege mijn gewicht en boezem, daarnaast was ik ook niet zo goed in danspasjes, met regelmaat zat mijn boezem me in de weg waardoor ik nooit zorgeloos, vrij kon sporten! Na het sporten voelde mijn nek zwaar en deed het pijn tussen mijn schouderbladen, de bh’s die ik droeg waren niet afdoende.
Voor mijn carrière in de horeca werkte ik in een lingeriewinkel. Daar leerde ik van alles over maatvoering en in die periode was er een sportbh in mijn maat te krijgen. Die droeg ik in het dagelijks leven al, tijdens het sporten had ik dus niets wat mij extra support gaf.
Toen de werkgever van mijn vriend (nu man..) me vroeg in te vallen op zijn sportschool, stemde ik toe en met trillende benen gaf ik mijn eerste les….Dat was het begin van een nieuwe carriere en het begin van vele opleidingen en cursussen. Ik had nogal wat in te halen op 27- jarige leeftijd.
Ik zei mijn fulltime baan op en ging samenwonen in mijn kleine huisje van 30m2 om de hypotheek te kunnen blijven betalen. Ik kocht 1 sportbh (debestesportbh) en hoopte er het beste van.
Het was mij toen niet bekend dat het de laatste levering was en ik deze sportbh niet meer zou kunnen kopen. Ik wist geen naam niks, internet was er nauwelijks en dus heb ik zeven jaar met deze bh gedaan. Elke dag ging hij de was in en elke dag in de droger. Ik gaf zo'n 20 uur les per week.
Na zeven jaar was hij gehavend en gerafeld en had een zwangerschap doorstaan waarbij mijn boezem nog een cup zwaarder was geworden. Het is echt zo dat deze bh voor meerdere cupmaten en omvangsmaten geschikt is. Ik kwam namelijk 28 kg aan in mijn zwangerschap en sportte tot week 34.
Toen ik na mijn verlof dezelfde bh wilde halen was er gelukkig een medewerkster die wist hoe de bh die ik zocht heette. Blij als een kind ging ik het internet op ( dat was er inmiddels…) en vond het bedrijf!
Ik kon niet bestellen omdat ik geen winkel had maar na mijn verhaal kreeg ik er toch een toegestuurd met de belofte dat ik indien nodig gewoon weer mocht bestellen.
Vriendinnen en collega's verblijdde ik met deze sportbh's en vervolgens verzamelde ik ook bestellingen bij de sporters van onze sportschool.
De beste sportbh had mij het zelfvertrouwen en de vrijheid gegeven om te kunnen dansen, om niet meer bezig te zijn met een bewegende boezem. Dat gun ik alle vrouwen!
Mijn wens was eindelijk in vervulling gegaan, ik werkte in de sportschool, gaf alle lessen die ik wilde geven en kwam jaren later in de gelegenheid de sportschool over te nemen.
Ik zie dagelijks binnen mijn sportschool veel vrouwen en zie ook dat de cupmaten van jonge dames groter zijn. Een goed ondersteunende sportbh is onmisbaar! Vrij kunnen sporten, meer resultaat van je workout krijgen en zo zelfvertrouwen behouden of opbouwen, dat is mijn droom voor jullie!
De maatvoering van de beste sportbh is anders dan de reguliere bhmaatvoering, om de juiste ondersteuning te krijgen is het belangrijk dat je de juiste omvangsmaat meet en doorgeeft.. De beste sportbh is een compressiesportbh. Dat zorgt voor minder beweging en vangt de impact op!

Maat S is voor omvang 62 tot 72 cm en voor cup D, E, F
Maat M is voor omvang 72 tot 82 cm en voor cup D,E,F
Maat L is voor omvang 82 tot 92 cm en voor cup D,E,F
Maat XL is voor omvang 92 tot 102 cm en voor cup D,E,F
Maat XXL is voor omvang 102 tot 112 cm en voor cup D,E,F

Ja, hij zit strak, dat moet ook wil je support hebben
Ja, hij drukt de borsten tegen je lichaam, dat moet ook want minder beweging mogelijk
Ja, je krijgt hem moeilijk weer uit, het helpt om even uit te zweten
Ja, je doet er jaren en jaren mee, de kwaliteit is nog steeds fantastisch

Na mijn tweede kind hield ik cup G over, dat was voor mijn lichaam, rug en nek niet meer te doen en ook de beste sportbh ( ik had er wel een paar) paste niet meer. Inmiddels ben ik door een borstverkleining zo'n 10 jaar geleden naar cup D gegaan. De beste sportbh heeft bij het herstel zeker geholpen, na de operatie was ik binnen 2 maanden weer volledig aan het sporten. Doordat mijn borsten zo goed werden ondersteunt had ik geen last van de littekens.
En tot op de dag van vandaag draag ik deze sport bh, inmiddels in vijf leuke kleuren en binnen onze sportschool verkoop ik deze sporttops regelmatig.
Wat details voor je

De powerband van 7 lagen geeft je de support die je nodig hebt waardoor je bh niet opkruipt of verplaatst.
De racerback houdt alles goed op zijn plaats welke impact het ook krijgt
De sportbh heeft een dubbele laag, de eerste laag is dryfit, heeft voorgevormde cups en absorbeert al je vocht. Door het snelle drogende effect houdt het je lichaam cool
De 2e laag van de bh is invista supplex wat zorgt voor een goed model, een fijn gevoel en kleurbehoud in de was.
Je hebt geen bandjes, versteldingen of haakjes bij de beste sportbh
Je kunt de bh onder je kleding dragen maar ook gewoon als sporttop. Hij schijnt niet door en blijft gegarandeerd op zijn plaats.
Gewoon op 40 graden te wassen en hij kan in de droger ( voor al je was geldt dat het mooier blijft als je het niet in de droger doet omdat je kleding dan sneller slijt en verkleurd)
De beste sportbh behoudt zijn model en elasticiteit, was na was, sportuur na sportuur.

•Houdt je borsten binnen je bh wanneer je vooroverbuigt of op zijn kop staat of hangt (denk aan diverse yogavormen of crossfit) daar hoef je je echt nooit geen zorgen meer over te maken
•Is modieus, het oog wil ook wat.
•Verkrijgbaar in zwart, wit, fuchsia, neon coral, neon blue (de XXl is alleen in zwart, wit en violet verkrijgbaar)
•Tijdens springen en rennen heb je geen last meer van extra bewegingen van je borsten
•Deze bh blijft mooi, verliest zijn elasticiteit en model niet
•Een gemiddelde redelijk goede sportbh kost gemiddeld twee keer zoveel als de beste sportbh
•Je hebt nooit meer de neiging je borsten vast te willen houden tijdens het sporten
•Voor cup A,B,C, is er het model ACTION sport
•Je wilt nooit meer een andere.....
•Gaat superlang mee!

•buitenkant: 86% Supplex / 14% Lycra
•binnenkant: 90% CoolMax / 10% Lycra

Materiaal:
polyamide
Voorraad: