Fuchsia Sportjock De beste sport bh- L/85D blauw- sportbeha- sportbh

43,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Wit Fuchsia Koraalrood neon Coraal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Fuchsia Sportjock De beste sport bh- L/85D blauw- sportbeha- sportbh

Wat details voor je:
De powerband van 7 lagen zorgt ervoor dat de beste sportbh niet opkruipt of verplaatst.
De racerback houdt alles goed op zijn plaats en zorgt ervoor dat de impact goed wordt opgevangen waardoor je minder rugklachten ervaart.
De sportbh heeft een dubbele laag, de eerste laag is dryfit, heeft voorgevormde cups en absorbeert al je vocht. Door het sneldrogende materiaal houdt het je lichaam koel.
De 2e laag van de bh is invista supplex wat zorgt voor een goed model, een fijn gevoel en kleurbehoud in de was.
Je hebt geen bandjes, versteldingen of haakjes bij de beste sportbh
Je kunt de beste sportbh onder je kleding dragen maar ook gewoon als sporttop. Hij schijnt niet door en blijf gegarandeerd op zijn plaats.
Je kunt de beste sportbh gewoon op 40 graden te wassen en hij kan in de droger ( voor al je was geldt dat het mooier blijft als je het niet in de droger doet omdat je kleding dan sneller slijt en verkleurt)
De beste sportbh behoudt zijn model en elasticiteit, was na was, sportuur na sportuur.

De beste sportbh ontdekte ik zo'n 20 jaar geleden, ik had toen cup 80E en maakte een carrièreswitch van horeca naar de sportbranche.
Ik sportte nog niet zoveel ( een paar uur per week) maar als ik dat deed trok ik meerdere bh's en tops over elkaar aan. Ondanks dat hield ik mijn borsten het liefst vast tijdens het sporten. Met de pijn tijdens het sporten viel het nog wel mee, maar de bewegingen van mijn borsten zorgden na het sporten voor veel nek en rugpijn.

Nog voor mijn carrière in de horeca werkte ik in een lingeriewinkel. Daar leerde ik van alles over maatvoering, in die periode was er maar één sportbh te krijgen. Die droeg ik in het dagelijks leven al. Tijdens het sporten had ik dus niets wat extra support gaf.

Inmiddels zijn er 100-en sportbh's in alle soorten en maten verkrijgbaar. In het dagelijks leven is het belangrijk een goede bhmaat te dragen, tijdens het sporten telt maar een ding en zeker als je een wat grotere boezem hebt en dat is: "minder beweging en meer support"
Dat krijg je echt met debestesportbh! Dit komt met name door de stevige racerback en de powerband.
Ondanks dat debestesportbh werkt met andere maatvoering kun je er echt van op aan dat je de support krijgt die je nodig hebt. Hoeveel bh's je ook al geprobeerd hebt..... Om te zorgen dat je de juiste maat krijgt toegestuurd, vul je bij het bestelproces je normale bh maat in. Wij willen graag tevreden klanten die ook anderen enthousiasmeren debestesportbh aan te schaffen. Deze BH is de énige die we verkopen en dus geven we een 100% geld terug garantie wanneer je niet tevreden bent.

Mijn carrièreswitch naar de sport ging gepaard met het opzeggen van een fulltime baan en dus was de investering voor de beste sportbh best een dingetje.

Het was mij toen niet bekend dat ik deze sport bh niet meer zou kunnen kopen, ze werden niet meer geleverd. Had ik dat geweten dan had ik op het label gekeken maar toen ik écht een nieuwe moest wist ik geen naam niks, internet was er nauwelijks en mijn label inmiddels versleten... en dus heb ik zeven jaar met deze bh gedaan. Elke dag ging hij de was in en elke dag in de droger. Ik gaf zo'n 20 uur les per week.

Mijn sportbh was inmiddels zo gerafeld dat er echt een nieuwe moest komen. Ik ging terug naar de winkel waar ik hem gekocht had en sprak een werkneemster die er al jaren werkte. Zij wist welke sportbh ik bedoelde! Blij als een kind ging ik het internet op en vond het bedrijf!

Eigenlijk kon ik niet bestellen omdat ik geen winkel had maar na mijn verhaal maakte het bedrijf een uitzondering, ik kreeg er een toegestuurd en mocht indien nodig gewoon weer bestellen.
Vriendinnen en collega's verblijdde ik met deze sport bh's en vervolgens verzamelde ik ook bestellingen bij de sporters van onze sportschool. Op een enkeling na, zijn ze allemaal enthousiast en ontzettend blij met deze sportbh!


Ja, hij zit strak, dat moet ook wil je support hebben
Ja, hij drukt de borsten tegen je lichaam, dat moet ook want dat maakt minder beweging mogelijk
Ja, je krijgt hem moeilijk weer uit, het helpt om even uit te zweten na het sporten.
Ja, je doet er jaren en jaren mee, de kwaliteit is nog steeds fantastisch

Na die zeven jaar was hij gehavend en gerafeld maar bood mij nog steeds de support die ik nodig had! Toen ik zwanger was en mijn borsten twee cups groeiden kon ik nog steeds sporten door de beste sportbh.
Daarom kan ik je in alle eerlijkheid zeggen dat de maatvoering klopt. Het is echt zo dat deze sportbh voor meerdere maten en omvang geschikt is.
Na mijn tweede kind hield ik cup G over, dat was voor mijn lichaam, rug en nek niet meer te doen en ook mijn sportbh ( ik had er wel een paar) paste niet meer. Door een borstverkleining zo'n 10 jaar geleden ben ik terug naar cup D gegaan. De beste sportbh heeft bij het herstel zeker geholpen, na de operatie was ik binnen 2 maanden weer volledig aan het sporten. Mijn littekens kwamen niet onder druk te staan doordat ik de beste sportbh droeg.


BESTELLEN
Tot op de dag van vandaag draag ik de beste sportbh, inmiddels in vijf leuke kleuren verkrijgbaar. Binnen onze sportschool verkoop ik de sportbh's regelmatig. Vaak zijn er bij het passen al direct enthousiaste reacties.

Van de meiden en dames met cup C, D, DD, E, en F krijgen we de respons dat ze eindelijk kunnen sporten en springen zonder zich druk te hoeven maken over de borsten. Ze ervaren vooral minder rug- en nekproblemen tijdens en na het sporten.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: